Senest opdateret 12.6.2013
  FORSIDE | ANNONCE-PRISER | KONTAKT | OM BOGØ TIDENDE | FORENINGER | OM BOGØ

  Bogø kirke

Søndag den 16. juni kl. 09.00 Morgenbrødsgudstjeneste. Uformel gudstjeneste over morgenbordet.

Søndag den 23. juni kl. 17.30
Sankt Hans gudstjeneste.
Efterfølgende spisning, bål og tale i præstegårdshaven.

Hjemmeside

Algade 84, VordingborgTlf. 55814210
BOGBUSSEN

Hver onsdag:
Skovvangen 16.45 - 17.35
Brugsen 17.40 - 18.45

Læs mere herBogø Lokalråd 2010-2014

John Konggard Hansen
Højdedraget 52
4793 Bogø By
2578 0665 / 3252 0665
j.h.vinnyder@gmail.com

Johnny Jensen
Ålborgvej 8
4793 Bogø By
5121 8366
johnnyogsus@mail.tele.dk

Benny Knudsen
Smedestræde 8
4793 Bogø By
5589 4145
knudsen@engers.dk

Mai-Brit Klog
Stenkildevej 1
4793 Bogø By
6168 4402 / 5589 4402
sklog@dlgtele.dk

Niels Reeh
Vestergade 10
tlf:32556001
mobil:29920264
nreeh@hum.ku.dk

Søfartsøen Bogø (PDF)


Esther er glad for at se far der har løbet ruten. Foto: Jørgen Stæhr
Grundlovsfest 2013
Af Jørgen Stæhr 12.6.2013
Hvor er det da dejligt at grundlovsfesten ikke er henlagt til at fejres i den dybeste vinter. Det ville også gøre det noget vanskeligere at pynte cykler, traktorer og biler med grønne blade og syrener. Og sommervejret på dagen? Ja det var så pragtfuldt som det på nogen måde kunne være. Fødselaren Hanne Jensen (Lejre) havde udlånt sin forhave til postorkestret som spillede ligesom var de små engle. Glenn Miller go home. De var så glade og veloplagte at det var en fornøjelse at se og høre derpå, og forståeligt nok stod folk tykt omkring dem både foran slagterboligen og senere i skoven. Det er utroligt som de kan spille og synge og gutterne og gutinderne øsede gavmildt af deres kæmperepertoire.

Aldrig har jeg, i de mange år undertegnede, har taget del i begivenheden, set så mange være med. Slangen af køretøjer - i snart alle afskygninger - var kilometerlang. Det var virkelig skønt at se den opbakning bogøerne gav projektet, både ved aktiv deltagelse og ved at købe de billetter som skaber det økonomiske grundlag for den flittige bestyrelses store arbejde. Vindernumre 102 + 256 er ikke afhentet. Henvendelse i Brugsen. Vindere af årets køretøjer ved grundlovskørslen blev:
årets flotteste køretøj - gik til Tom, ejeren af en lys Citroën af ældre dato med bånd, syrener, bøgegrene og flag. Årest sjoveste køretøj - gik til Charlotte, ejeren af en gulgrøn el-bil med julemand på taget, krage i bur bagtil og en julebuk på kølerhjælmen. Årets flotteste børnekøretøj - gik til Sofie, ejeren af en cykel pyntet med blomster, flag og bamser.
Årets sjoveste børnekøretøj - gik til William, ejeren af en cykel pyntet med gule blomster og en crazyfrog-bamse foran, men det rigtige sjove påfund var de gule blomster i cykelhjelme.

Årets foredragsholder Kaare Johannessen var intet mindre end et fund. Han fik lynhurtigt, efter at han kom på talerstolen, etableret kontakt til tilhørerne i den tæt pakkede skovpavillon, og derfra havde han de lyttende i sin hule hånd. OK, formidling er hans metier, men det skal jeg da også lige love for at han behersker til fulde. Kaare gjorde det ellers lidt tørre grundlovshejs til noget interessant og vedkommende. Vi har godt nok hørt om det før, i mange varianter, men han formåede med sin tale at save budskabet ud i krydsfinér, og nede på bænkene labbede man det henrykt i sig, og morede sig højlydt når der blev trykket på den knap.

Meget meget kort fortalt pegede Kaare på, at demokrati er fundamentet for hele vort samfund. Det passer godt til os og vi er stolte af det. Vi vil gerne dele ud af det, og har lidt svært ved at forstå, at det er en proces der tager lang tid. Det tog os omkring 100 år at nå dertil hvor vi er i dag. Vi klarede det uden blodig revolution som i Frankrig. Den største trussel mod demokratiet herhjemme, er vores ligegyldighed, at vi tager det for givet, uden at spekulere over det. Vi må ikke sove på laurbærrene.
Vi skal være skeptiske, og lade debatten med vore politiske modstandere genopstå.
Mange kan ikke se forskel på rødt og blåt, og har brug for visioner, nytænkning, åbenhed og rummelighed. Uenighed og frugtbar debat er den virkelige kerne i folkestyret.

Talen i sin helhed kan man se her. Læs den – det fortjener den.
Tærø rundt for god vind med Sydsjælland i baggrunden. Foto: Jørgen Stæhr
Tærø Rundt - solskin og lagkage
Af Mic Helin 12.6.2013
Bogø sejlklubbens gennemførte lørdag sit meget meget traditionsrige Tærø Rundt for 24. gang og der er blandt deltagerne udbredt enighed om at denne udgave måske var den bedste nogensinde.
En delegation anført af Jens Linnet har haft direkte adgang til Vorherre (hvis det altså er ham der sørger for vejret) og det gav pote. Fra en blå himmel skinnende solen nedover 51 startende både, der sejlede nord om Tærø i en - for sejlere - aldeles fabelagtig vind der stod imellem 8 og 10 sekundmeter - det er noget der passer kapsejlere.
Tidendes udsendte havde fået nasset sig med på en af de deltagende både - og det blev en stor oplevelse.
Tærø Rundt er nu større end Sjælland Rundt og selvom en stor del af de 51 både har karakter af "familiecruiser" så stopper det nøjagtig 5 minutter før start - præcist når startproceduren går i gang. Startskuddet forvandler venlige familiefædre til benhårde konkurrenter der hundser rundt med os der er med som mandskab.
Efter ca. 5 - 6 timer passerede vi målstregen, som så viste sig at være starten på Tærø Rundts "anden halvleg" - den store fest på kajen med telt, grill, fadøl og et spillevende 5-mands orkester. Festens helt faste indslag er præmieoverrækkelsen, hvor alle deltagere får præmie takket være sejlklubbens fantastiske sponsorarbejde. Seancen styres benhårdt af Jens Linnet, der uddeler karske kommentarer til deltagerne, specielt dem der har sejlet hurtigere end ham selv - meget underholdende.
Festen lukkede kl. 02.30 og næste dag kl. 11.30 var alt pakket ned og ryddet takket være en stor gruppe frivillige, der lige præcist ved hvordan den skal skæres - efter 24 år.
Og så er de ellers klar til næste år, de der sejlklubfolk, og så er det 25 års jubilæum for noget der ligner en af Danmarks sidste klassiske distancesejladser - for hele familien.Der vil være hønseskidningskonkurrence  på Bogø Mølle på søndag. Foto: Arkiv
Stor festivitas på møllen søndag
Af Per Kosjon 12.6.2013
Nu på søndag den 16. juni er det national mølledag. Bogø Mølle holder åbent fra 11 til 16, og der er planlagt masser af aktiviteter.

Kl 12:30 og kl 14:00 er der hønseskidningskonkurrence med fine præmier.

Kl 13:00 og kl 15:00 er der skattejagt for børn, børnebørn og andre barnlige sjæle – hvor der gås på jagt inde i møllen efter godteposer – generøst doneret af øens allestedsnærværende brugsuddeler.

Mellem 12 og 14:30 inviteres alle til at komme og kaste med flødeboller og våde svampe på øens kendte ansigter – og det er vel at mærke i levende live. Så der bliver en enestående mulighed for at få afløb for sine agressioner, og i øvrigt have det sjovt. I flæng kan nævnes, at Ulrik, John Pedersen, Nicholai Væhrens, Lars Lejre, Yasin Barfod, Henry Graff-Larsen, Jørgen Houmøller, Michael Hybschmann og Torben Holm Hansen stiller op. Og de nævner i kor, at I kan bare komme an !

Har du lyst til at stille op som skydeskive, er du mere end velkommen i nævnte tidsrum. Om du er læge, svinefarmer, havnefoged eller måske endda har en maskinstation eller sælger smuglervarer ved stalddøren skal ikke skille os ad – alle er velkomne.

Der vil blive solgt kaffe og sodavand til tørstige sjæle.

Så forældre: hank op i ungerne og kom forbi møllen – møllelauget glæder sig til at se jer alle sammen til nogle fornøjelige timer.Foto: Arkiv
Pressemeddelelse
I den solnedgangens og bålenes skær…
Sommeren står for døren, og igen i år indleder Idas Venner sine sommersejladser med den traditionsrige Skt. Hansaften tur.  Det er søndag den 23. juni, der er afgang kl. 20.00 fra Stubbekøbing, og et kvarter senere fra Bogø.
Turen går i adstadigt tempo og med hyggelige Ida-tøf-tøf langs Bogøs kyst, hvor de første bål lyser frem på kysterne. Ud mod solnedgangen, som ’dyrkes’ under Farøbroen. På tilbageturen langs Falsters kyst mørkner det. De mange bål, der spejler sig i vandet, fanger blikket. Skoven bag ved bliver sort. Hans Erik understreger stemningen med blød harmonikamusik undervejs.
I det hele taget er Skt. Hans-sejladsen nok en af de mest stemningsfulde ture, man kan tage med M/F Ida. Når vejret er med, føler man nærmest, at det er lige præcis dette, skibet er lavet til!
Så hvis du ikke har været med Skt. Hans-turen før, så skulle du unde dig selv at prøve det! Det er oven i købet på en søndag i år!
Billetter kan købes i Havnekiosken og Fiskernes Indkøbsforening, Stubbekøbing, i Brugsen Bogø og i Møn Turistbureau i Stege. (eb)
Mvh
IDAS Venner, Støtteforening for Bogø-Stubbekøbing overfarten

Yderligere oplysninger på www.idas-venner.dk
Bogøs 112 akuthjælpere samlet til øvelse. Foto: Jørgen Stæhr
Akuthjælper 112
Torsdag i sidste uge blev vi alarmeret kl. 1900 og alle begav sig til Brugsens parkeringsplads hvor skabet med vores udstyr er placeret. Den sidst ankomne var på pletten klokken 1903. Det lover godt!
Vi åbnede tasken med grejet, og gennemgik det hele. Bag efter - over kaffen og kagen - blev vi enige om, at vi er så klar som vi kan blive.
Vi vil være nogle som vil være ved Brugsen til markedsdag (den første lørdag i mdr.) og informere dem der skulle have lyst til at høre mere, og eventuelt se hvad vi har at gøre godt med. Vi vil mødes i øvrigt en gang i mellem for lige at snakke lidt sammen.
Måske er man lige pludselig kommet i tvivl om et eller andet. Når vi har været ude første gang vil vi alle mødes og tale om hvordan det er gået, så kan man altid læsse af på de andre der måske ikke var med inde, hvis der skulle være behov for det. Vi må max være tre som går ind i en bolig, med mindre der bliver behov for flere hjælpere.
Vi har tavshedspligt, så vi fortæller ikke noget om hvor vi har været og hvad der måtte være foregået.

Mvh. John K HansenJacob Fisher, Tom McEvan og Kristine Korb fra Bogø Jazz Festival 2012. Foto: Jørgen Stæhr
Bogø JazzFestival 2013
Af Jørgen Stæhr 12.6.2013
Programmet for dette års JazzFestival i Skovpavillonen d. 30.-31. august og 1. september.

Så er vi klar igen med et fantastisk program for dette års Bogø JazzFestival. Vi måtte jo simpelthen have DAIMI og Louisiana Jazzband med igen i år efter sidste års fantastiske koncert, for det var jo en musikalsk oplevelse ud over hele skoven, at se Daimi og Louisiana  Jazzband indtage scenen i Skovpavillonen
Vi har bedt  DAIMI og Louisiana Jazzband   om at åbne dette års JazzFestival
fredag d. 30 august kl. 1930.
Louisiana Jazzband har eksisteret i over 40 år og har en klassisk besætning:
Bent Haastrup på trompet, Cosmus Bræstrup på basun, Ole Olsen spiller sax, Lars
Brogaard piano, Peter Federspiel bas, Leif Johansen trommer, og endelig Daimi Gentle, som
vores alles melodiske og lyriske jazzsangerinde.
Louisiana JazzBand spiller swingjazz af højeste kvalitet med til tider telepatiske evner og musikken kender vi fra de allerbedste som Louis Armstrong, Fats Waller, Duke Ellington og Count Basie. Det kan blive svært at sidde stille, så derfor er der gjort plads til at vi kan bevæge fødderne.

Lørdag d. 30. august åbner vi dørene kl. 1600 så vi kan være klar til at se Nicolai Majland og hans Kvintet gå på scenen kl. 1700 .  Majland besøgte Bogø Blomstermarked foran Dagli´Brugsen i maj med sin trio og vi kan kun sige at det bliver ikke kedeligt. Majland spiller for os før, under og efter den jazzlige super buffet som vi igen i år skal nyde fra Café Stalden  Denne gang bliver maden delvist serveret og buffet’en bliver sat op i et stort telt udenfor skovpavillonen så der er plads til alle.

Efter Majland og Kvintet byder vi velkommen til en Kvartet vi ikke troede, skulle komme til vores Festival men det gør den og ca. kl. 2100 indtager Jesper Thilo Kvartet scenen og så skal vi ellers bare nyde nogle af Danmarks største nulevende Jazz musikere, en kvartet af eminente Jazz kunstnere.

Siden 90’erne har Thilo primært dyrket sine egne små grupper; således også her, hvor velkendte Bo Stief, Frands Rifbjerg samt Olivier Antunes på tangenter danner suveræn rytmegruppe for den på én gang store, rummelige, fortællende og autoritative tone, der kendetegner Thilo. Et alsidigt samarbejde som dækker hele Thilos store repertoire af jazzstandards, blues og be-bop.

Søndag d. 1. september åbner Skovpavillonen kl. 1130 så publikum kan komme og nyde en god frokostplatte fra Café Stalden eller dejlige sandwichs fra vores Jazzwich bar, inden den helt utrolige og unikke duo: Jacob Fisher og Kristine Korb går på scenen og giver os hvad nogle af os fik lov at opleve sidste år hvor Jacob Fischer og Kristine Korb var med til Bogø JazzFestival sammen med resten af Cool Sweetness.
Jacob Fischer på guitar og Kristine Korb/USA på kontrabas/vokal. Hun er for nylig flyttet til Danmark fra et travlt musikerliv i Los Angeles hvor hun bl.a. har indspillet med Ray Browns trio.
Musikken bliver bygget op omkring Kristines dejlige stemme og vil byde på evergreens og jazzklassikere i lange baner krydret med enkelte Jacob Fischer kompositioner fra hans seneste CD udgivelse "Django".

Bogø Musikskole underholder os alle sammen inden vi gør klar til vores karismatiske trommeslager Benita Haastrup  og hendes nye orkester DRUMDRUM,  som består af Jens Skou Olsen og Kaare Munkholm. Benita Haastrup kender vi jo fra Sophisticated Ladies og Trommetrolden, som har besøgt os på festivalen de foregående år. DRUMDRUM har fået stor succes med underholde børn i alle aldre og barnlige sjæle.
 
Vi håber alle, at vi kan give Jer en dejlig weekend på den Lysegrønne Ø med nogle jazzlige oplevelser som I aldrig vil glemme. Klik ind på www.bogoejazzfestival.dk eller www.wpf.dk og find priser og køb billetter og læs mere om programmet. Vi har igen i år forsøgt at tilfredsstille alle mht. billetter så der er mulighed for at få det som man vil.

Jazzlige hilsner
Bogø JazzFestival
Sanne & Tom og Heidi & NicholaiPostorkestret havde fået lov at spille i Hannes forhave. Foto: Jørgen Stæhr
Grundlovsfest for nybegyndere
Af Kim Kjærgaard 12.6.2013
Inden jeg skriver mit lille indlæg, vil jeg gerne takke alle på Bogø for den store støtte Grundlovsforeningen mødte da vi var rundt og solgte medlemskort, opbakningen under arrangementet og den næsten rene plads rundt skov pavillonen efter arrangementet. (Tænk lige på det når I runder området. Der er ingen renovation der i dagligdagen. Tag venligst jeres affald med. Vi har et dejligt sted til en billig leje, så værn om det, så bestyrerinden ikke skal rydde op efter skovgrise).
Hvordan endte jeg så som nybegynder. Tja som altid er der kvinder involveret. Et individ af den slags spændte ben for mig. Jeg blev gift – eller tog det. Efter 58 år fri som fuglen sad jeg på Bogø og tænkte: Hvad laver jeg her? Herlig ø, men ret lille IK? Nå man kan jo ikke sidde og trille tommelfingre. Hvad er udbuddet? Første positive oplevelse. Tænk på dine interesser, der er mindst 50 foreninger at vælge mellem i fastboende befolkning på 1200 +. Så ud at finde nye venner. (Lidt Korsbæk agtigt – de kender dig før du kender dem) Så kom i gang!.
Min bedre halvdel meddelte mig så sidste år at vi LIGE skulle hjælpe lidt til til Grundlovsfest. Skidt pyt, Vordingborg Festuge siden 1996, så var det ”a piece of cake”. Bum fanget og fældet. Nu i en bestyrelse.
Sidste år gav hurtig erfaring. Jeg så frem til årets arrangement med stille glæde. Man opdager igen hvor mange små og større ting der skal tages højde for. Særligt, hvornår er aftaler med årets taler og den der vil køre grundlovsvognen på plads? Resten er ren praktik og arbejde. STOR TAK til taleren, men især til Christian der meldte ind som traktorfører.
Bestyrelsen fik fordelt opgaverne.
”Medlemskort skulle sælges. Det gav motion til alle i bestyrelsen inkl. Børn og ægtefæller. Overalt blev vi venligt modtaget. Dejligt at møde så mange positive mennesker, få en lille sludder inden næste besøg. Og med god samvittighed da de indsamlede penge går ubeskåret til et projekt og en person der gør noget særligt for Bogø!
 Da Torstein og Mette efter lang og tro tjeneste har meldt fra (for en tid J) faldt det i mit lod at køre med rundt og besmykke øen med flag venligst udlånt af Bogø Flagforening?, opbevaret på møllen o. s. v. Den ene forening støtter den anden J Men det betød ud af sengen kl. 0400 til en pragtfuld morgenstund.
Hvad betød det så er der sad en arbejdsbi og et dampbarn og dyttede af den ældre adstadige herre på DET tidspunkt. Det gik forrygende. Færdig før beregnet så tid til en kop kaffe hjemme inden det videre forløb. Hunden luftet og formanden vippet ud af dynerne.
Generalforsamling ved Pavillonen 0800. Jeppe og Henrik var mødt ”ganske” uvidende op og blev indvalgt som nye bestyrelsesmedlemmer. Torstein, Heidi, Mette og Steffen har måttet melde fra af personlige årsager, men er via møder blevet gode venner for en nybegynder.
Ned og hente en TUNG ting hos Søren der venligst opbevarer Grundlovsvognen i årets løb. Den var trukket ud af laden da Christian mødte op med traktoren. Den er tung, meget tung!
Retur til Pavillonen, hvor resten af bestyrelsen og et par gode hjælpere var mødt op for at rigge til. Borddækning i lokalet var klaret dagen i forvejen. Men salgsboder skulle stilles op, kaffe og lagkager skulle laves, grundlovsvogn pyntes, indhegning til de pyntede køretøjer mærkes af, el trækkes, skraldestativer stilles op m. m. m. Så bestyrelsen med hjælpere kedede sig ikke.
Kl. 1100 smuttede formanden for at møde taleren og postorkesteret oppe ved grundlovssten. Her havde Hanne venligst tilladt at orkesteret kunne spille i hendes have. Det kvitterede de for ved at spille fødselsdagssang for Hanne som ifølge hede selv, flydte 75. Mette fik – nå den historie holder jeg for mig selv ;-).
Kortegen i år var imponerende. Flot pyntede vogne, cykler – og løbere der påstod de løb hele ruten. Dem der var med mente optoget var over en km. Lang.
I mellemtiden var de første gæster begyndt at indfinde sig ved pavillonen. Nød medbragt frokost i det gode vejr inden orkester og optog indfandt sig. Salget gik også så småt i gang. Denne stille stund gav lige de tilbageblevne bestyrelsesmedlemmer og hjælpere en lille pause inden det gik løs for alvor.
Postorkesteret mødte så op og begyndte at spille. Gæsterne begyndte at indfinde sig UDEN at skabe trafikkaos ve pavillonen. TAK FOR DET!!!! Så gik det løs. Køer ved salgsstederne, så jeg nåede ikke at høre eller se ret meget. Beklager at jeg ikke kunne se tid af til at sludre med jer, men der skulle sælges så en fest kan holdes igen til næste år. Hvad taleren sagde, hørte jeg ikke, men vil senere kunne læses på hjemmesiden. Postorkesteret gjorde det som sidst bragende godt. En føler er ude til næste års arrangement. Efter eget udsagn vil de meget gerne, med det glade publikum de møder! Hvem der vandt hvad, må Tiende oplyse, så bare en lille glad dreng komme susende hen til familien med en kurv som sjoveste cykel. Bilen der vandt for sjoveste pyntede køretøj, har jeg konstateret stadig futter rundt med plakaten i bagruden J
Nå en fest får en ende, med dertil hørende oprydning. Takket være godt publikum var pladsen til at overse m. h. t. oprydning. Takket være Henrik blev grundlovsvognen sat på plads uden alt det mas Torstein og jeg havde. Retur ved pavillonen kunne resten af bestyrelse med hjælpere melde alt ryddet og rengjort.
Resultat set fra min synsvinkel som nybegynder:

- En rigtig god fest.
- 29 lagkager solgt.
- 30 kg. Pølser med og uden brød.
- Kaffe, øl og vand i større mængder.
- Et rigtigt godt orkester.
- Pragtfulde gæster, anslået 400 til 600 MINDST (måtte skuffe et par turister ved hjemkørsel – festen var forbi)

Bestyrelsen med hjælpere takker alle der har støttet op. Vi er klar igen til næste år. Er der nogen der evt. vil give en hånd med det praktiske næste år, så kontakt os gerne.

Skulle jeg have fået navne galt i halset i denne beretning, så tilgiv mig. Jeg var som nævnt nybegynder.”Den store Gatsby”. Foto: Arkiv
Fra Biografen i Stege
JAZZTIDS-COCKTAIL I 3D
Endelig kommer Baz Luhrmanns længe ventede fortolkning af F. Scott Fitzgeralds roman ’Den store Gatsby’. Filmen får premiere i BIO torsdag d. 13. ds. og spiller frem til d. 18. kl. 19.

Den håbefulde forfatter Nick Carraway drager fra midtvesten og ankommer til New York i foråret 1922, en tid hvor moralen er i forfald. Der danses charleston natten lang, kvinderne klipper de lange lokker af, smuglerbaronerne lever fedt, og aktierne er skyhøje. I jagten på sin egen amerikanske drøm lander Nick dør om dør med en mystisk, festholdende millionær, Jay Gatsby, og over for sin kusine Daisy og hendes utro ægtemand, den aristokratiske Tom Buchanan. Hurtigt drages Nick ind i de velhavendes besnærende verden, deres illusioner, forelskelser og bedrag. Mens Nick er vidne til den verden, han også selv er en del af, nedfælder han en fortælling om umulig kærlighed, uforgængelige drømme og ubegribelig tragedie – en fortælling der samtidig holder et spejl op foran vores egen tid og de kampe, der præger den.

Mange husker sikkert Jack Claytons indspilning fra 1974 med Robert Redford og Mia Farrow og vil knap kunne genkende dramaet om den nyrige Gatsby, der vil indynde sig hos den gamle overklasse. Baz Luhrmann, der både er instruktør, producer og manuskriptforfatter, har demonstreret et unikt visuelt og lydligt talent i så store udstyrsfilm som ’Australia’, ’Moulin Rouge’, ’Strictly Ballroom og ’Romeo & Julie’, projekter der har demonstreret et særligt instinkt for ikke alene at ramme tidsånden, men forudsige den. Til hovedrollen valgte Luhrmann helt naturligt sin helt fra ’Romeo og Julie’, Leonardo DiCaprio, mens de øvrige hovedroller dækkes af Tobey Maguire, Carey Mulligan og Joel Edgerton. På lydsiden skal vi høre Jay-Z, Bryan Ferry, Beoyoncé, Kanye West, Lana Del Rey og danske Coco O fra Quadron.

Ifølge anmelderne blev resultatet en glitrende glamourøs billedfortælling baseret på en forrygende god historie.


Klik på annoncerne for at besøge firmaernes hjemmesiderBogø netop nu
Klik på billederne for at se dem større

Bogø netop nu
Vinderen, William P – Foto: Jørgen Stæhr
Bogø netop nu
Godt gået, drenge! – Foto: Finn Perlt
Bogø netop nu
Jan og Magnus er klar til grundlovskørsel – Foto: Jørgen Stæhr
Bogø netop nu
Kenneth, Mads, Nina og Julie hhv løb og cyklede hele ruten – Foto: Jørgen Stæhr
  Bogø netop nu
Kåre Johannesen, taleren ved grundlovsfesten – Foto: Jørgen Stæhr
Bogø netop nu
Grundlovsoptoget på Grønsundvej – Foto: Jørgen Stæhr
Bogø netop nu
Tærø rundt 2013 – Foto: Jørgen Stæhr
Bogø netop nu
Bogøs 112 akuthjælpere – Foto: Jørgen Stæhr
Tærø Rundt


Tærø Rundt blev en stor succes med 51 deltagende både. Arrangementet er kun muligt, fordi så mange lokale sponsorer støtter det. Bogø Sejlklub takker for de mange lækre gaver:

Arne Gotved - Askeby Auto - Barfod Skilte - Bent Noer - Bogø Grill-Pizzaria og Café - Bogø Kostskole - Bogø Maskinstation - Bogø Møllelaug – Bogø Tidende - Brede Vin – Brico - Café Stalden - Curl & Care – Dagli’ Brugsen, Bogø - Danske Bank - Dentool Aps - Din Tandklinik, Stubbekøbing - Fiskernes Indkøbsf., Stubbekøbing - Geocenter Møns Klint - Hotel Præstekilde - Jacob´s Montage, Marineafd. - Klinik for Fodterapi i Stege - Kunstmaler Poul Janus Ipsen - Mr. Mister, Næstved - Møens Bank - Naesborg A/S - Nykredit - Palles An10rust, Vordingborg - Palles Fragt & Autokraner A/S - Røstofte Maskinforretning - Slagter Toft, Stege - Storstrøms Forsikring G/S - Stubbekøbing Optik - Stubbekøbing Radio-TV - Tinas Binderi - Thor Glas - XL-BYG C. Aarslew-Jensen - XL BYG Møens Tømmerhandel - XL-BYG P.W. Wulff A/S, Stubbekøbing - XL-BYG Stege Trælasthandel Aps
Til leje på Bogø Navigationsskole

Totalrenoveret lejlighed med bl.a. helt nyt badeværelse med gulvvarme, helt nyt køkken, nye gulve m.v. Adgang til have. Ialt 85 m2. Mdl. leje kr. 5.150 excl. forbrug. 3 mdr. depositum.
Hund ikke tilladt.
Besigtigelse kan aftales på:
tlf. 44 48 14 44


Åbent skib

Arne bliver 70 år - det fejrer vi på dagen med åbent skib på GASEN m.m. ved kajen i Bogø Havn.
Tirsdag d. 25. juni kl. 16-18.
Alle er velkomne
Arne Gotved og Hanne Hollnagel
Havemand søges!

Efterlønner eller pensionist som vil slå græsset i sommerhushave på Bogø en gang om ugen søges. 55388703
Hjertelig tak

Tak for al opmærksomhed i anledning af min fødselsdag.
Hanne Jensen
Skaaningebro Bådelaug

Ekstraordinær generalforsamling
den 15. juni 2013 kl. 09.00
på Bogø Havn i Jollelaugets lokaleMed tilladelse fra Storm P Museet
Nyhedsbrev
Hvis du gerne vil modtage vores ugentlige nyhedsbrev, så skriv din E-mail-adresse i feltet nedenfor og klik på "tilmeld".